Alignment

Align jezelf in 4 maanden

Ja, het is mogelijk

Loopt je leven eigenlijk best goed en ervaar je tegelijk een onderhuidse spanning of onrust? Moet je veel ballen tegelijk in de lucht houden? Vind je beslissingen nemen of knopen doorhakken moeilijkIs je leven als mens niet in lijn met je ondernemerschap? 

Verlang je naar een leven in alignment met jezelf waarbij wat je voelt, doet, wil en zegt op één lijn liggen met wie je bent? Als mens én als ondernemer? 

Ik hoor je. I got you. 

Je bent hier om te leven en te ondernemen volgens jezelf, vanuit wie je werkelijk bent. Vaak vergeten we dat onderweg omdat we ons aanpassen, anderen pleasen, ons laten meeslepen door externe factoren of op een plek beland zijn die nu niet meer past.

Alignment betekent die lijn weer recht trekken. Rechtstaan in jezelf betekent krachtig en moedig kiezen voor wat klopt voor jou, hoe uitdagend dat ook is. En vooral: weten hoe je dat moet doen zodat je dit ook long term blijft doen. 

Je krijgt het bedrijf dat in lijn ligt met wie jij bent en de moeilijkheden die je onderweg tegenkomt kan je makkelijker aan. Waarom? Omdat je vanuit je eigen design leeft.  En daar is er maar 1 van. 

Ik beloof je geen rozengeur en maneschijn, maar wel jouw leven. Helemaal het jouwe. Hoe klinkt dat?

"Soetkin, jij bent mijn padwijzer die ik nodig had/heb. Mijn oude overtuigingen die mij saboteerden in mijn bedrijf, heb jij omgevormd waardoor ik nu de kracht heb om van 70% naar 99% te gaan."

Ingrid Notterdaeme, Colora

Dit is voor jou als...

  • Je verlangt naar je eigen unieke rol

  • Je makkelijker en moediger keuzes wil leren maken

  • Je meer flow en ease wil

  • Je klaar bent voor diepe connectie met jezelf en het Leven

  • Je jouw unieke purpose wil leven

  • Je voluit wil leven en niet voor minder wil gaan

  • Je klaar bent voor een leven en bedrijf volledig op jouw maat

Wat krijg je?

Een Connection call

Persoonlijke kennismaking en afstemming voor we samen in zee gaan.

 

1:1 sessies

5 live diepgaande sessies van 90 minuten op een mooie locatie in Gent. 

 

Frequentietherapie

3 sessies met Healy ter ondersteuning op mentaal en emotioneel niveau via frequentietherapie op afstand. 

What do you get?

Boek Het Fundament

Mijn boek: 120 pagina’s over de fundamenten van Human Design. 

 

Om te starten

Masterclass De Basis: replay van 75 min. als kickstart voor ons proces. 

 

Close contact (optie)

Tussen de sessies door ben ik er voor jou via whatsapp zodat ik je op cruciale momenten extra kan ondersteunen. 

Only in Alignment+ Traject

Alignment+

Alignment+ betekent 4 maanden on-going support via whatsapp, tussen de live sessies door. We zijn in contact op de cruciale momenten dat je je alignment door druk, stress of crisis zou laten gaan. Via persoonlijke communicatie blijf ik voor jou bereikbaar en bied ik extra guidance waar nodig. 

Wat ga jij bereiken?

1.

Diepgaand zelfinzicht (ja, nog dieper dan wat jij nu denkt).

2.

Sterk ownership en (zelf)vertrouwen.

3.

Authentiek beslissingsvermogen en daardoor moedige en krachtige keuzes.

4.

Werkelijk besef van jouw goud en wegen om dat goud in te zetten.

5.

De kracht om in alignment te blijven, ook onder druk.

6.

 Diepgaande integratie en verankering op lange termijn. 

Hoe ik jou ga steunen

1.

Mijn praktijk is geworteld in kennis en ervaring die ik opbouwde doorheen jaren van studie, opleiding en werk. Ik ben gecertificeerd door de International Human Design School en opgeleid door verschillende hoog aangeschreven docenten.

2.

Mijn coachstijl is direct, intuïtief, uitnodigend en to the point want Human Design werkt als een super-tool: ik weet wie jij ten diepste bent. Het is geen vogelpiek. 

3.

Ik heb een praktische aanpak: je gaat dingen doen.

 

"Soetkin is een ijzersterke coach. Ze is verhelderend, to the point en kundig op alle levels. Ze brengt geweldige energie - in de coaching, zo blij dat je op weg bent je volle potentieel toe te eigenen."
Hannah de Groot
Copy & Branding expert
"Dank je Soetkin om me in lijn te brengen met mijn eigen, gekke, geniale 'ik'. Om me te doen inzien dat ik mezelf dubbel en dik mag omarmen. Om eerlijk en trouw te blijven aan mezelf en mijn grenzen te stellen. Om me het belang te laten inzien van zorg te dragen voor mijn eigen noden, verlangens en dromen. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar.
Claudia Guinée
Surfista traveling the world

FAQ

Van zodra jij er klaar voor bent bekijken we samen onze agenda en stemmen we af wat praktisch haalbaar en nodig is. Timing is namelijk alles. 

De investering voor het Alignment traject is 4500 excl. BTW. De investering voor het Alignment+ traject is 5500 excl. BTW. 

Dat kan. Je kan in 3 schijven betalen. Hierbij komt een administratieve meerkost van 15 euro excl. BTW per schijf. Betaling van schijf 1 gebeurt voor sessie 1. 

Ik verkies zelf live voor zover dat mogelijk is. Als jij online verkiest om welke reden dan ook, kan dat. 

Ik coach jou 5 keer 90 minuten. Je krijgt 3 Healy-sessies op afstand.  Tussendoor zet ik je aan de slag met opdrachten. Je bereidt je voor via mijn boek Het Fundament en de Masterclass De Basis zodat we meteen de diepte in kunnen tijdens de sessies zelf. 

Bij Alignment gaat het vooral over de afstemming tussen jezelf en wat je doet en kiest in je leven. We herbalanceren wat uit balans is. Bij Doorbraak gaan we een niveau dieper door de patronen die je afleiden te doorbreken en te vervangen door nieuwe paden die je dichter bij jezelf en je bestemming brengen. Alignment is een zachte, eerste stap. Doorbraak voelt pittiger aan en vraagt wat mij betreft meer moed. Je kan starten met traject Alignment en dan aan het einde verlengen tot traject Breakthrough met aanvullende sessies. Prijs hiervoor blijft hetzelfde. 

We stemmen het traject af op jouw noden en doelen. Ik stem mijn coaching ook af op wat jij al gedaan hebt. Idealiter benoem ik wat ik doe als “the end game” omdat ik geloof dat eens je je Human Design door en door kent, je niets meer nodig hebt omdat je jezelf ten diepste kent en kan sturen en vertrouwen op jouw kompas. Als je nog geen voorkennis hebt, helpen mijn boek en masterclass je al op weg. 

Dat kan perfect. Ik ben partner bij Healy en help je graag op weg. Via deze link kan je alvast een kijkje nemen op de website van Healy zelf. 

Ready to feel that sparkle?

Zet de eerste stap en boek je Connection Call met mij.

"It gives so much peace and confidence when you start to align with your own unique purpose. Soetkin, you guided me through my own unique human design and you helped me to embrace all aspects of myself and my energy. It felt like a sigh of relief, to finally understand some of my behaviors and my past actions in life."
Julie Martens
Construction Project Mananger New York