Over Soetkin

Hi, ik ben Soetkin Vervaet en ik ben jouw Human Design coach als jij de ondernemer bent die klaar is om zijn bedrijf te alignen met wie je wezenlijk bent. 

Voordat ik in aanraking kwam met Human Design, was ik een pusher, pleaser en overwerker.

Sinds ik de kracht van Human Design heb ontdekt, is werkelijk alles veranderd. Ik neem beslissingen die kloppen voor mij. Ik voel me verbonden met het leven en zijn eindeloze mogelijkheden en help anderen om ook in lijn te komen met wie ze werkelijk zijn.

Verlang jij naar doorbraak en een leven dat in lijn ligt met wie jij bent? Dan zijn wij een match.

Werken met mij

In een traject ga ik altijd full in. Zo leef ik, zo ben ik. Ik ben zeer betrokken en daag je uit om tot de kern te gaan.

Mijn coaching draait om persoonlijke aandacht en toewijding. Door slechts één klant per dag te zien, kan ik je mijn volle focus en energie geven.

Ik werk met jou vanuit diepgaande kennis, ervaring en een sterke intuïtie

Ben je benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Dan is een Connection Call boeken je eerste stap. Daarin bespreken we hoe ik je kan helpen en of wij een match zijn, wat dat is voorwaarde voor een succesvol traject.

Ik kijk ernaar uit. 

Klanten aan het woord

De beste vertellers zijn mijn fantastische ondernemers zelf.

Zo kan ik je helpen

Podcast

"Je hebt me de sleutel aangereikt om verder stappen te zetten. De manier waarop je dat doet, vanuit een zeer diepe betrokkenheid, integer en met absoluut respect voor mij als mens, dat is zo belangrijk geweest in dit proces."

Yannick

Maak kennis met je eigen kompas via
mijn freebie Your True North.