Breakthrough

Doorbreek wat je tegenhoudt en kies in 6 maanden voor jouw nieuwe kracht. 

Wat is Breakthrough?

Doorbraak gaat over diepgaande verandering voorbij stagnatie en weerstand. 

Het een intensief proces waarvoor je moed nodig hebt. Veranderen is niet comfortabel en transitie naar het nieuwe vraagt tijd en ruimte. 

Doorbraak is ook een kwetsbaar proces en daarom sta ik naast jou als compagnon de route. 

Ik reik je concrete tools aan, confronteer en moedig je aan vanuit mijn hart, kennis en eigen ervaring. Zo kan je landen in vertrouwen en je overgeven aan wat werkelijk bij jou past.

 

Wil je voluit leven zonder compromissen?

Voor wie?

Je bent ambitieus en toegewijd. Je wil echt stappen zetten en het oncomfortabele van verandering omarmen. Je bent een doener en bereid all the way te gaan, ook als het scary wordt. 

Je staat open voor nieuwe perspectieven, inzichten en tools die je stretchen en uitdagen. Je durft je overgeven en te vertrouwen.

Je bent bereid mensen en dingen (patronen, gewoontes, manieren van communiceren) los te laten. Dit kan pijnlijk en tegelijk bevrijdend  zijn. 

Je hebt al wat stenen verlegd en kent jezelf goed. Zo kunnen we starten vanaf een diepe, vruchtbare grond en kan je ook jezelf bijsturen waar nodig.   

Je voelt in elke vezel van je lijf: dit wil ik. 

Wat krijg je?

Een Connection call

Persoonlijke kennismaking en afstemming voor we samen in zee gaan.

 

1:1 sessies

9 live diepgaande sessies van 90 minuten op een mooie locatie in Gent. 

 

Frequentietherapie

6 sessies met HEALY ter ondersteuning op mentaal en emotioneel niveau via frequentietherapie op afstand.

 

Boek Het Fundament

Mijn boek: 120 pagina’s over de fundamenten van Human Design. 

What do you get?

Om te starten

Masterclass De Basis: replay van 75 min. als kickstart voor ons proces. Video over jouw type. 

 

Check-in call

Een check-in gesprek van een half uur 1 maand na ons traject om te zien hoe het met je gaat en voor mijn laatste advies. 

 

Close contact (optie)

Tussen de sessies door ben ik er voor jou via whatsapp zodat ik je op cruciale momenten extra kan ondersteunen. 

Enkel in Breakthrough+

Breakthrough+

Breakthrough + betekent 6 maanden on-going support via whatsapp, tussen de live sessies door. We zijn in contact op de cruciale momenten waarop je onder (externe) druk uit lijn zou gaan met jezelf of zou terugvallen in oude patronen. Via persoonlijke communicatie blijf ik voor jou bereikbaar en bied ik extra guidance waar nodig. 

Sluit je even je ogen en stel je voor...

Dat je helemaal jezelf bent en mag zijn.

Je staat vol vertrouwen in het leven dat moeiteloos voor jou werkt. Je weet hoe je moet navigeren, welke keuzes en opportuniteiten bij jou passen en wat je moet loslaten. 

Je bent vitaal en in touch met je energie, op elk level. Sterker nog:  je voelt en leeft op een diepere laag dan voorheen.

Je vertrouwt dat je de geboekte vooruitgang zal doorzetten en niet terug zal keren naar de afmattende status-quo.

Je mind houdt zijn manieren en doet wat hij moet doen: kijken in plaats van piekeren. Heerlijk. 

Je staat krachtig in je waarheid en kan hierdoor makkelijk grenzen stellen en helder, zonder schuldgevoel communiceren.

Dat is Doorbraak. 

Vaak zie ik mensen ook fysiek veranderen doorheen het traject. Waarom? Omdat je ook op cellulair niveau lagen loslaat en  jouw lichaam en gezondheid weerspiegelen dat.

"Since my Human Design Reading, I am in a new state of being where my brain is rewiring. As if a few stones from a blocked waterfall were being removed, or a chest surrounded by shackles and locks are cracking open piece by piece. I suddenly feel the depth of my identity with all its layers. Much gratitude for this."
Henry Evbuos
Artist & Light Designer
"Soetkin leest je design en jou alsof het niets is en ze vertaalt het naar concrete handvaten om meer in lijn te leven met wie je echt bent. Ik voel een diepere connectie met mezelf en vertrouw er meer op dat wat echt bij mij past ook echt ingezet mag worden. Precies of mijn moed om nieuwe of moeilijker dingen aan te pakken hiermee gegroeid is."
Veerle Degrieck
Financieel coach

Hoe ik je steun

Ik ben je compagnon de route, je vuurtoren in het duister. Ik help je helder te blijven, wijs je de weg en ben je grootste supporter. 

Hoewel jij de enige bent die jezelf kan transformeren en voor doorbraak kan zorgen, gids ik jou volgens jouw handleiding en dat ga je voelen. Niets is random of algemeen. Ik ken jouw unieke handleiding en die zet ik actief in. Ik leer je terug connectie maken met wie je altijd al was, voorbij de conditionering. 

Ik werk met jou vanuit diepgaande kennis, grote empathie en enorme drive. Ik wil mijn klanten krijgen voorbij de hoogste top. Maar jij legt de lat. Ik volg jouw tempo. 

Ook mijn leven was en is niet perfect, ook ik ben op vele donkere plekken geweest om nu in het licht te staan en te vertrouwen dat het Leven voor mij werkt. En dus ook voor jou. 

FAQ

Van zodra jij er klaar voor bent bekijken we samen onze agenda en starten we zo snel mogelijk want doorbraak is meestal een proces dat je meteen wil aangaan. 

De investering voor het Breakthrough traject is 8000 excl. BTW. De investering voor het Alignment+ traject is 9500 excl. BTW. 

Dat kan. Je kan in max. 5 schijven betalen.  Per schijf betaal je een administratieve meerkost van 15 euro excl. BTW. De betaling van schijf 1 doe je voor je eerste sessie. Dan hoeven we niet met geld bezig te zijn in de sessie zelf. Dat is veel prettiger. 

Ik verkies zelf live voor zover dat mogelijk is. Als jij online verkiest om welke reden dan ook, kan dat. 

Ik coach jou 9 keer 90 minuten. Je krijgt 6 Healy-sessies op afstand.  Tussendoor zet ik je aan de slag met opdrachten. Je bereidt je voor via mijn boek Het Fundament, de video over jouw type en de Masterclass De Basis zodat we meteen de diepte in kunnen tijdens de sessies zelf. Je krijgt ook een check-out call een maand na einde traject. 

Bij Alignment gaat het vooral over de afstemming tussen jezelf en wat je doet en kiest in je leven. We herbalanceren wat uit balans is. Bij Doorbraak gaan we een niveau dieper door de patronen die je afleiden te doorbreken en te vervangen door nieuwe paden die je dichter bij jezelf en je bestemming brengen. Alignment is een zachte, eerste stap. Doorbraak voelt pittiger aan en vraagt wat mij betreft meer moed. 

We stemmen het traject af op jouw noden en doelen. Ik stem mijn coaching ook af op wat jij al gedaan hebt. Idealiter benoem ik wat ik doe als “the end game” omdat ik geloof dat eens je je Human Design door en door kent, je niets meer nodig hebt omdat je jezelf ten diepste kent en kan sturen en vertrouwen op jouw kompas. Als je nog geen voorkennis hebt, helpen mijn boek en masterclass je al op weg. 

Dat kan zeker nuttig zijn ter verdere ondersteuning. Ik ben Healy partner en help je graag op weg. Neem gerust al een kijkje op hun website via deze link. 

Are you ready to invest in yourself?

Zet de eerste stap en boek je Connection Call met mij.

"De impact van Human Design zal levenslang blijven nazinderen. De manier waarop je bepaalde patronen (her)kadert en weerlegt werkt enorm verhelderend. Jouw kennis en impact zijn van grote waarde."
Elien Veldeman
Designer voor Marie-Jo