Breakthrough

Doorbreek wat je tegenhoudt en kies in 6 maanden voor jouw nieuwe kracht > vanaf 8400 euro excl. BTW. 

Wat is Breakthrough?

Als je vastloopt in bepaalde patronen is het tijd voor doorbraak. Zelfkennis is dan niet voldoende. Doorbraak gaat over diepgaande verandering voorbij stagnatie en weerstand. 

Veranderen is niet comfortabel en transitie naar het nieuwe vraagt tijd en ruimte. Daar heb je moed voor nodig. 

Doorbraak is ook een kwetsbaar proces en daarom sta ik naast jou als compagnon de route

Ik reik je concrete tools aan, confronteer en moedig je aan vanuit mijn hart, kennis en eigen ervaring.

"Ik vertrouw veel meer op mijn instinct en trek sinds ons traject juiste samenwerkingspartners aan. Ik geloof meer in mezelf. Leven volgens je design maakt je sterker.In dit traject zat er ook een koppel traject en dit heeft onze relatie sterker gemaakt omdat we elkaar beter aanvoelen, begrijpen en uitdrukken."
Quinten Prinsen
Fotograaf & regisseur
"Het juiste kan nu eindelijk naar mij toestromen. Soetkin is de padwijzer die ik nodig had. Al mijn oude overtuigingen die mij saboteerden in mijn bedrijf, heb jij helpen transformeren naar eigen overtuigingen waardoor ik nu de kracht heb om van 70% naar 99% te gaan. "
Ingrid Notterdaeme
Colora en Inpression

Past bij jou als...

Je wil werkelijk stappen zetten en het oncomfortabele van verandering omarmen. Jij bent het waard. Je leven is dit waard. 

Je staat open voor nieuwe perspectieven, inzichten en tools die je stretchen en uitdagen. Je durft je overgeven en te vertrouwen.

Je bent bereid mensen en dingen (patronen, gewoontes, manieren van communiceren) los te laten. Dit kan pijnlijk en tegelijk bevrijdend  zijn. 

Je hebt al wat stenen verlegd en kent jezelf goed. Zo kunnen we starten vanaf een diepe, vruchtbare grond en kan je ook jezelf bijsturen waar nodig.   

Je voelt in elke vezel van je lijf: dit wil ik. 

Jouw Breakthrough traject bevat

Een Connection call

Persoonlijke kennismaking en afstemming voor we samen in zee gaan.

 

1:1 sessies

9 live diepgaande sessies van 90 minuten op een mooie locatie in Gent. 

 

Frequentietherapie

6 sessies met HEALY ter ondersteuning op mentaal en emotioneel niveau via frequentietherapie op afstand.

 

Boek Het Fundament

Mijn boek: 120 pagina’s over de fundamenten van Human Design. 

What do you get?

Om te starten

Masterclass De Basis: replay van 75 min. als kickstart voor ons proces + video over jouw type. 

 

Check-in call

Een check-in gesprek van een half uur 1 maand na ons traject om te zien hoe het met je gaat en voor mijn laatste advies. 

 

Close contact (optie)

Tussen de sessies door ben ik er voor jou via whatsapp zodat ik je op cruciale momenten extra kan ondersteunen. 

Enkel in Breakthrough+ > meerkost van 1500 euro excl. BTW. 

Breakthrough+

Breakthrough + betekent 6 maanden on-going support via whatsapp, tussen de live sessies door. We zijn in contact op de cruciale momenten waarop je onder (externe) druk uit lijn zou gaan met jezelf of zou terugvallen in oude patronen. Via persoonlijke communicatie blijf ik voor jou bereikbaar en bied ik extra guidance waar nodig. > 9900 euro excl. BTW. 

De impact van ons traject

 

Je staat vol vertrouwen in het leven dat moeiteloos voor jou werkt. Je weet hoe je moet navigeren, welke keuzes en opportuniteiten bij jou passen en wat je moet loslaten. 

Je bent vitaal en in touch met je energie, op elk level. Sterker nog:  je voelt en leeft op een diepere laag dan voorheen.

Je vertrouwt dat je de geboekte vooruitgang zal doorzetten en niet terug zal keren naar de afmattende status-quo.

Je mind houdt zijn manieren en doet wat hij moet doen: kijken in plaats van piekeren. Heerlijk. 

Je staat krachtig in je waarheid en kan hierdoor makkelijk grenzen stellen en helder, zonder schuldgevoel communiceren.

Dat is Doorbraak. 

Vaak zie ik mensen ook fysiek veranderen doorheen het traject. Waarom? Omdat je ook op cellulair niveau lagen loslaat en  jouw lichaam en gezondheid weerspiegelen dat.

" Wanneer ik de zoveelste 'ik zet je in je kracht' quote of coach zie passeren, draai ik vaak met mijn ogen maar bij Soetkin kan ik niet anders dan beamen dat het exact dat is. Het is alsof iemand me eindelijk mijn handleiding gegeven heeft. Je bent één van de revelaties van dit jaar. En jouw whatsapp support is goud waard."
Julie Van der Mast
Finezz Accountants

Hoe ik je steun

Hoewel jij de enige bent die jezelf kan transformeren en voor doorbraak kan zorgen, gids ik jou volgens jouw handleiding en dat ga je voelen. Niets is random of algemeen. Ik ken jouw unieke handleiding en die zet ik actief in. Ik leer je terug connectie maken met wie je altijd al was, voorbij de conditionering/het aangeleerde dat je nu dwarszit.

Ik werk met jou vanuit diepgaande kennis, grote empathie en enorme drive. Ik wil mijn klanten krijgen voorbij de hoogste top. Maar jij legt de lat. Ik volg jouw tempo. 

Ook mijn leven was en is niet perfect, ook ik ben op vele donkere plekken geweest om nu in het licht te staan en te vertrouwen dat het Leven voor mij werkt. En dus ook voor jou. 

FAQ

Van zodra jij er klaar voor bent bekijken we samen onze agenda en starten we zo snel mogelijk want doorbraak is meestal een proces dat je meteen wil aangaan. 

De investering voor het Breakthrough traject is 8400 excl. BTW. De investering voor het Breakthrough+ traject is 9900 excl. BTW. 

Dat kan. Je kan in max. 5 schijven betalen.  Per schijf betaal je een administratieve meerkost van 50 euro excl. BTW. De betaling van schijf 1 doe je voor je eerste sessie. Dan hoeven we niet met geld bezig te zijn in de sessie zelf. Dat is veel prettiger. 

Ik verkies zelf live voor zover dat mogelijk is. Als jij online verkiest om welke reden dan ook, kan dat. 

Ik coach jou 9 keer 90 minuten. Je krijgt 6 Healy-sessies van 30 min. op afstand.  Tussendoor zet ik je aan de slag met opdrachten. Je bereidt je voor via mijn boek Het Fundament, de video over jouw type en de Masterclass De Basis zodat we meteen de diepte in kunnen tijdens de sessies zelf. Je krijgt ook een check-out call een maand na einde traject.

Bij Alignment gaat het vooral over de afstemming tussen jezelf en wat je doet en kiest in je leven. We herbalanceren wat uit balans is. Bij Doorbraak gaan we een niveau dieper door de patronen die je afleiden te doorbreken en te vervangen door nieuwe paden die je dichter bij jezelf en je bestemming brengen. Alignment is een zachte, eerste stap. Doorbraak voelt pittiger aan en vraagt wat mij betreft meer moed. 

We stemmen het traject af op jouw noden en doelen. Ik stem mijn coaching ook af op wat jij al gedaan hebt. Idealiter benoem ik wat ik doe als “the end game” omdat ik geloof dat eens je je Human Design door en door kent, je niets meer nodig hebt omdat je jezelf ten diepste kent en kan sturen en vertrouwen op jouw kompas. Als je nog geen voorkennis hebt, helpen mijn boek en masterclass je al op weg. 

Dat kan zeker nuttig zijn ter verdere ondersteuning. Ik ben Healy partner en help je graag op weg. Neem gerust al een kijkje op hun website via deze link. 

Are you ready to invest in yourself?

Zet de eerste stap en boek je Connection Call met mij.